Toernooien

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2019
Onze jaarlijkse Clubkampioenschappen zijn voor alle judoka’s tot en met 15 jaar. Judoka’s met ervaring, maar juist ook beginners! Dit is de 40ste keer dat we dit toernooi organiseren, dus het wordt een speciale editie. Aan dit toernooi mogen alle judoka’s van Sportschool van Doorn (dus zowel Rhenen als Tiel) meedoen.

En we willen ook graag dat iedereen meedoet. Zo wordt het een toernooi met veel deelnemers, we kunnen dan goed rekening met je ervaring, leeftijd en gewicht.

De Clubkampioenschappen ( CK ) worden gehouden op: zaterdag 18 mei 2019.

Om deelname te stimuleren, verdient iedereen die meedoet met de Clubkampioenschappen tenminste één slip (die krijg je met je examen in juli, klik hier voor examendata voor de jeugd). Let op: dat geldt alleen voor dit toernooi; met andere toernooien verdien je misschien een medaille, maar nooit een slip of band.

De dag heeft de volgende indeling:

Van 10:00 – 12:00 uur      Jongens 5-6 t/m 10 jaar   Omkleden 9:45 uur

Van 13:15 – 16:00 uur      Jongens 11 t/m 15 jaar    Omkleden 13:00 uur

Van 13:15 – 16:00 uur      Meisjes van 5 t/m 15 jaar   Omkleden 13:00 uur

Let op: alle meisjes zijn dus in de middag! ’s Ochtends zijn alleen jongens!

Inschrijfgeld bedraagt € 8,- per deelnemer. Inschrijven doe je door een envelop met het inschrijfgeld te geven aan je docent. Vermeld op de envelop de naam of namen van degene die ingeschreven moeten worden. Vermeld ook dat het om de Clubkampioenschappen gaat.

De inschrijving sluit op 1 mei 2019, inschrijven graag voor die datum

Toernooi naam Clubkamioenschappen Rhenen-Tiel 2019
Datum  2019 Locatie Rhenen
Leeftijden Judoka’s van 5 t/m 15 jaar
Op zaterdag  2019 houden we in Rhenen onze jaarlijkse Clubkampioenschappen voor judoka’s uit Tiel en Rhenen. Het toernooi is voor de leeftijd van 5 t/m 15 jaar. Dit toernooi is bedoeld voor alle judoka’s. Dus judoka’s met wedstrijdervaring en ook voor beginnende judoka’s die wat wedstrijdervaring op willen doen. Je wordt ingedeeld naar band, gewicht en leeftijd ( dus je komt niet bij hele sterke judoka’s te zitten als je weinig ervaring hebt ). Het is de bedoeling dat we met zoveel mogelijk judoka’s meedoen. Het is een gezellig toernooi met tribunes voor de ouders.
Moeilijkheidsgraad Judoka’s met en zonder ervaring
Adres Sporthal ’t Gastland, Groeneweg 58, Rhenen
Kosten € 8,- per deelnemer Inschrijven voor  1 april 2019

De wedstrijden worden gehouden in Rhenen ( zie toernooioverzicht op deze pagina > klik op een toernooi voor meer informatie ). Ouders en familie zijn natuurlijk van harte welkom om te komen kijken. Er is een grote tribune waarop de wedstrijden kunnen worden gevolgd.

We kijken er naar uit om er een bijzondere dag van te maken.